Kom i gang med trening i Os svømmeklubb

Tilbud om å prøve svømmetrening frem til juleferien

Oppdatert 18.11.2021 kl. 23

Svømmere som har oppnådde alle mål på Sel og Sjøløvekursene kan prøve ut svømmetrening i klubbens “D-gruppe”.

Kursdeltakere som har oppnådd som har lyst kan nå deltar på svømmetrening i D-gruppen fra nå frem til jul på tirsdager eller torsdager. Dette er uten kostnad og forpliktelser. Se detaljerte treningstider nedenfor.

Informasjon og påmelding

Informasjon om trening og invitasjoner til stevner m.m. publiseres på lukket facebookgruppe eller Spond. Meld dere inn i følgende grupper:
o https://www.facebook.com/groups/ossvomming/
o https://group.spond.com/HWMJK

Dere kan lese informasjon om treningstilbudet i Os svømmeklubb her:
https://www.ossk.no/trening/

Vi vil ha en tilbakemelding fra alle. Bruk helst følgende skjema.

Merk at de som begynner i D-gruppen må velge mellom tirsdag eller torsdag. Etter hvert håper vi å tilby alle som har lyst 2 treninger i uken.

Treningstider for D-gruppen

Basistrening

Alle treningsgruppene har mulighet å delta på basistrening (i gymsal med Dorthe) på mandager 18:00-19:00. Påmelding i Spond. Oppmøte 5 minutter før treningsstart.

D-gruppen TIRSDAG

Svømmere går til garderoben kl. 17:30. Tid i garderobe fra 17:35 til 17:45. Trening fra 17:45 – 18:45. 45 minutter i vannet (bane 1 og 2) og 15 minutter på land. Tid i garderobe fra 18:45 til 19:00.

Det anbefales å ha med håndkle og t-skjorte+shorts til landtreningen. Det vil fortsatt være mulig å leke 15 minutter etter landtrening (gjelder barn over 10 år). Vi vil ha beskjed fra foresatte dersom det er barn som ikke skal delta på landtrening. Merk: utøvere som ikke deltar på landtrening må gå i garderoben rett etter svømming da det fungerer dårlig når noen leker i bassenget mens andre er på landtrening.

Se treningsplan her: https://www.ossk.no/treningsplan-for-d-gruppen/

Trenere: Jens Fredrik og John. Gruppeansvarlig: John, tlf: 982 57 962

D-gruppen TORSDAG

Svømmere går til garderoben kl. 17:30. Tid i garderobe fra 17:30 til 17:45. Trening fra 17:45 – 18:30. 45 minutter i vannet (bane 1 og 2). Tid i garderobe fra 18:30 til 18:45.

Se treningsplan her: https://www.ossk.no/treningsplan-for-d-gruppen/

Trenere: Elisabeth og John. Gruppeansvarlig: John, tlf: 982 57 962

Informasjon om trening

  • Det skal brukes armbånd som inngangsbillett og til låsing av skap. Depositum for armbånd er for tiden kr. 60. Armbånd bør skaffes fra Osbadet på forhånd slik at vi slipper køkaos på den første treningsdagen. Armbånd skal bare brukes til trening: dersom andre billett legges inn på armbåndet vil dette overskrive tilgang.
  • Ta av skoene ved inngang til garderobene. Sko bør låses i skap sammen med klærne da vi flere ganger har opplevd forvekslinger.
  • Alle skal dusje før trening. Benytt gjerne toalett før trening begynner.
  • Treningsavgift er i 2021 kr. 700-1100 pr. halvår (avhengig av gruppe) som betales forskuddsvis og forfaller i januar og august. I tillegg må alle som går på trening/kurs betale årlig medlemsavgift til klubben som er for tiden kr. 100.
  • Det er ingen trening på høytidsdager eller når skolen har ferie.
  • Våre svømmere som har fylt 10 år kan bade/leke i Osbadet 15 minutter før og etter trening. Dersom det er ønskelig med tid utover dette skal det betales et tillegg i kassen  (for tiden kr. 30). Svømmere skal ha god oppførsel og må følge Osbadets regler.
  • Svømmere som ikke har fylt 10 år har ifølge Osbadets regler ikke lov å leke/bade før og etter trening med mindre de er sammen med en badende voksen som tar ansvar for deres sikkerhet. Det skal ventes på grønn benk eller i kaféområdet frem til trening begynner.
  • Sikkerhet tar vi alvorlig. Svømmere skal rette seg etter påbud og oppfordringer fra trenere/badevertene.
  • Vi har landtrening slik at svømmerne skal bli kjent med øvelser som gi bedre styrke i bl. a. kjernemuskulaturen. Dette er en viktig del av treningen som vi ønsker at flest mulig er med på. Vi har informert svømmerne om at de som ikke vil være med på landtreningen på tirsdager må gå rett i garderoben. 15 minutter med lek etter trening gjelder kun for svømmere som har deltatt på landtreningen.

Om dere har spørsmål ta gjerne kontakt med oss på e-post: trening@ossk.no