Osmesterskapet i svømming 2023 – lørdag 16. desember

Hei Svømmeforesatte og utøvere,

Tradisjon tro arrangerer Os Svømmeklubb det årlig og prestisjefylte Osmesterskapet i svømming lørdag 16. desember i Osbadet. Stevnet er åpent for alle medlemmer. Gratis inngang for foreldre.

Oppmøte senest kl. 08:30 utenfor hovedinngangen til Osbadet.

Merk: Vi har fått lånt bassenget i Osbadet utenom deres ordinære åpningstider. Garderobene vil ikke være tilgjengelig mellom 0845-1000. I den perioden blir de rengjort. Ingen håndklær og annet kan være i dusjsonen når det skal rengjøres.

Rutsjekonkurransen foregår samtidig med svømmeøvelsene. Utøverne kan rutsje når de ikke skal svømme. De første 2 forsøk i rutsjen teller med.

Vi avslutter med lunsj for alle og premieutdeling på konferanserommet i andre etasje etter stevnet, både barn og voksne er velkommen.

Utdeling av deltakermedalje til alle svømmere.

Av sikkerhetshensyn har barn som ikke deltar i konkurranse ikke adgang til basseng eller rutsjene og må sette seg i kaféområde på bassengkanten, sammen med sine foresatte.

OBS: Påmeldingsfrist onsdag 13. desember.

Foto og film: Alle bør gjøre seg kjent med idrettsforbundets retningslinjer for publisering av bilder her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film-av-barn/

Program

08:30 Garderobene åpner.

08:35 – 08:50 Innsvømming

08:50 – 10:00 Stevne

10:00 – 11:30 Lunsj og premieutdeling i 2. etasje

Påmelding

Det er mulig å være med på flere øvelser.

NB: All påmelding må komme på forhånd (frist onsdag 13. desember).

Skjemaet kan brukes om igjen dersom du har flere barn.

Alle kan også delta i vår uhøytidelig rutsjekonkurransen. Dette foregår samtidig som øvelsene nedenfor.