Trening

Klubben har i dag to aktive treningsgrupper. Begge gruppene deltar jevnlig på stevner i regionen. Det arrangeres treningssamlinger og særlig er den årlige familiesamlingen i Strandebarm en populær begivenhet for store og små i klubben.

Informasjon om trening og invitasjoner til stevner m.m. publiseres på lukket facebookgruppe.

Alle som ønsker å bli aktiv svømmer, anbefales å ha deltatt på rygg/crawl/bryst kurs. Det kreves også at en klarer å svømme minimum 100 meter uten stopp.

Er du interessert i å trene med Os Svømmeklubb, ta kontakt med treningsansvarlig i klubben: trening@ossk.no

B-gruppen

Svømmere som har oppnådde alle mål på Sel og Sjøløvekursene er klar for å begynne på trening med B-gruppen. Treningsprogram for B-gruppen begynner på et nivå som tilsvarer Delfin/Hai kursene til Norges svømmeskole. Det er for tiden 24 svømmere som er med i B-gruppen med alder fra 8 til 15 år.

Treningstiden for denne gruppen er hver torsdag 17:30 – 18:45 i Osbadet. Etter hvert som de blir flinkere vil svømmerne få tilbud om plass på tirsdagstreningen i tillegg til torsdag. Treningen foregår sammen med A-gruppen så det er dessverre begrenset med plasser. Trening er fra kl. 17:30-18:30. De første 15 minutter er landtrening.

Treningsavgift for B-gruppen i 2019 er kr. 800 pr. halvår som betales forskuddsvis og forfaller i januar og august. I tillegg må alle som går på trening/kurs betale årlig medlemsavgift til klubben som er for tiden kr. 100.

A-gruppen

A-gruppen består av 10-15 aktive utøvere i alderen 12-16 år som trener målrettet og hvor flere hevder seg godt i regionale konkurranser.